Izvor slike: iVjesti.hr

Glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza 13. veljače obratio se javnosti vezano uz sramotni ispad njihovog načelnika Nivija Stojnića prema novinarki Glasa Istre. 

Izjavu glavnog tajnika prenosimo u cijelosti:

„Danas u popodnevnim satima Nivio Stojnić pisanom je izjavom istupio iz članstva IDS-a. Sukladno čl. 10 Statuta IDS-a, njegovo članstvo prestaje današnjim danom brisanjem iz registra članova. Takvom odlukom Stojnić je povukao jedini moralan i ispravan potez. Također, ističemo kako je Nivio Stojnić novinarki Glasa Istre uputio javnu ispriku, čime je pokazao da je svjestan težine svog istupa.“, izjavio je Sponza.

Podsjećamo, novinarka Glasa Istre prije nekoliko dana nazvala je gospodina Stojnića, načelnika  Općine Tar Vabriga, da ga upita zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu – “oćete mi po…iti k…c, možete mi po…iti k…c”. Novinarka ga je potom upitala – „Znači li to da mi neće odgovoriti na pitanje“, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio, kaže Chiara Bilić, koja o slučaju Stojnić izvještava posljednjih tjedana.