Izvor slike: Index.hr (screenshot) / 24sata

Natalija Prica ovih je dana jedna od najpoznatijih žena u Hrvatskoj budući da se njezino ime spominje uz smrt Milana Bandića

Bandićeva bliska suradnica dobila je kaznenu prijavu, a nju i Bandićeve prijatelje prijavio je Stjepan Perko, stručnjak za zaštitu osobnih podataka, poduzetnik i aktivist. On je DORH-u podnio prijavu zbog nerazjašnjenih okolnosti vezanih uz smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je umro od srčanog udara, no još uvijek nije jasno gdje i tko je s njim bio u tom trenutku.

Nataliju Pricu dio javnosti upoznao je prije deset godina kada je postala Miss Universe Hrvatske. Prica je 2011. predstavljala Hrvatsku na svjetskom natjecanju, a na YouTubeu je još uvijek video u kojemu se predstavlja na engleskom jeziku.

Izvor slike: 24sata

Prica je u videu između ostalog govorila o prednosti žena nad muškarcima te naglasila da su žene bolje od muškaraca jer mogu biti sjajne domaćice i sjajne u svojoj karijeri. Kada su je pitali koja bi životinja bila kada bi to mogla, odgovorila je da bi bila konj jer bi tako mogla brzo trčati.

Izvor slike: 24sata

AUTOR: HR-vjesnik