Izvor slike: 24sata.hr (screenshot)

Estetskih operacija Kristina Mandarina (22), prezimena Penava, nimalo se ne srami, kako je i sama rekla za 24sata.

Nedavno je poželjela mačkasti pogled. Kirurg joj je to omogućio. Tako sređena, osvježena, povišenih obrva i blago ukošenih oči, spremna je da nenadano u petak uđe u “Farmu” i pomuti planove ukućanima.

– Prije ‘Farme’ nisam bila ni na kakvom posebnom uljepšavanju. Smatram da u ‘Farmu’ treba ući svoj i prirodan – kaže Kristina Mandarina.

Ne zna hoće li se stići ujutro šminkati te da ni nema neke potrebe za tim. Pristala je, dodaje, na ulazak u ‘Farmu’ jer želi steći nova radna iskustva, nova znanja te upoznati nove ljude. Vjeruje kako će ovo biti izrazito vrijedno iskustvo za nju.

Izvor slike: Instagram (screenshot)

– Rada se ne bojim niti malo i dat ću sve od sebe u svakom zadatku. Nijedan zadatak koji ćemo trebati obaviti, bilo da je to briga o životinjama, kuhanje za veliku zajednicu, čak i građevinski radovi, neće mi predstavljati problem – govori Kristina.

A hoće li pristajati na kompromise ili se svađati, diplomatski Kristina Mandarina kaže:

– Spremna sam na kompromis jer je to situacija gdje smatram da se svi moramo prilagoditi jedni drugima. Puno je tu različitih ljudi i karaktera i smatram da čovjek u ovakvom showu ne može opstati kao jedinka, nego se mora znati prilagoditi drugima i pronaći zajednički jezik kako bi svi zajedno funkcionirali.

Kod nje, ističe, nema taktiziranja:

– Bit ću svoja i bez glume, tako da ću prema svima biti iskrena i otvorena.

Najviše će joj nedostajati dečko i i glazba, priznaje.

Izvor slike: Instagram (screenshot)

– Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima, testirati svoje granice i uvjerenja i uživati s ostalim farmerima – priča Kristina za 24sata. A što ako se “zalomi” pa zaljubi u nekog iz kuće?

– Ne bih se nikad mogla spetljati s nekim u kući – odrješita je Kristina Mandarina, koja ne bi pristala ni na igrice pod plahtama pred kamerama:

– Protivim se seksu pred kamerama. Nećete mene gledati u tom filmu, imam dečka kojem najviše vjerujem i nikad ga ne bih povrijedila na takav način. A i sama si to nikad ne bih dopustila.

AUTOR: 24sata.hr