Na ulici kod Bjelovara pronađen mrtav mladić. Imao je tešku ranu na glavi

Pokraj mjesnog doma u Gudovcu pored Bjelovara jutros je pronađeno beživotno tijelo mlađe muške osobe. 

U tijeku je policijski očevid, a kako se neslužbeno doznaje, tijelo mladića pronađeno je s teškom ozljedom glave za koju se još uvijek je li nastala nezgodom ili padom, ili je u pozadini nešto drugo, zbog čega policija zasad ne isključuje da se radi o ubojstvu.

Kako pišu lokalni portali, radi se o 24-godišnjem M.K.-u iz Gudovca. Pogrebnici su odvezli njegovo tijelo i sada se očekuje obdukcija nakon koje bi trebalo biti jasnije radi li se o nesretnom slučaju ili o kaznenom djelu.

Policija je trakom ogradila mjesto pronalaska tijela mladića, kojeg je danas oko 10 sati ujutro pronašao član Motokluba White City Riders. On je danas ujutro došao u prostorije kluba, koje se nalaze u sklopu mjesnog doma, a čim je vidio mladićevo nepomično tijelo pokraj doma, o svemu je obavijestio policiju, javlja Mojportal.hr.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića, Stjepan V. iz Bjelovara, još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

“Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao”, rekao je za Mojportal bivši poslodavac preminulog mladića.

Autor : redakcija hr-vjesnik