Mr. sci. dr. Maja Roje Novak je specijalist za živčane bolesti (neurologiju) te se je ekstenzivno educirala u domeni komplementarne medicine i to: akupunkturi, homeopatiji, manuelnoj terapiji, shiatsu masaži i silva metodi.

Od 1992. godine vodi svoju Privatnu ordinaciju u Zagrebu gdje pruža dijagnostičke i terapijske usluge.

Akumed d.o.o. je osnovan 1996. godine od strane stručnjaka koji dijele strast za inovacijama i predanosti u radu s farmaceutskim proizvodima. Informiramo i savjetujemo naše klijente o najboljim terapijama i proizvodima. Dinamični smo, razmišljamo unaprijed i poduzimamo akcije. Mr. sci. dr. Maja Roje Novak je specijalist za živčane bolesti (neurologiju) te se ekstenzivno educirala u domeni komplementarne medicine i to: akupunkturi, homeopatiji, manuelnoj terapiji, shiatsu masaži i silva metodi.

Mr. sci. dr. Maja Roje Novak

Pripadnik je pokreta za integralnu medicinu koja objedinjava raznolike terapijske pristupe u cilju što boljeg i bržeg izlječenja bolesnih.

Podnositelj je nekoliko patentnih prijava u domeni prirodne medicine. Jedan od patentata je postigao evropsku razinu i kandidirao je autoricu za nagradu inovacija u Finskoj 2013 godine.

Surađuje sa udrugom invalida SNAGA iz Zagreba gdje je voditeljica projekta integralne neurorehabilitacije.

Umorna psiha?  Iscrpljeni živci?

Smanjite tenziju, relaksirajte se… Kad vam se sruše snovi da nađete izgubljenu ravnotežu… Budite jači od problema i otkrijete svoje skrivene snage… Uplovite u sigurnu luku duševnog mira…

Triptobel, dodatak prehrani, kapsule sa vitaminima za živce


Triptobel, dodatak prehrani, kapsule sa vitaminima za živce

      

TRIPTOBEL

1 kapsula sadrži 150 mg triptofana s B kompleksom.

Kad nam potonu lađe skloni smo uzimanju hrane- brza utjeha ( čokolada npr.)!! Postoje i bolji načini za dizanje morala- vitamini!! Triptobel, dodatak prehrani, sadrži vitamine B kompleksa i aminokiselinu L triptofan. Pritom ne deblja i ne podiže šećer u krvi. L triptofan i Vitamini B kompleksa mogu djelovati na razinu serotonina, melatonina i niacina jer potiču njihovu sintezu. Mnogi pojedinci uzimanjem većih količina ugljikohidrata u stanjima stresa kratkoročno djeluju na razinu serotonina ali pritom razvijaju rizik pretilosti i dijabetesa. Triptobel, kapsule sa L triptofanom i B kompleksom dugoročno mogu djelovati na sintezu serotonina.

                                                   


MISLIBEL KAPSULE, dodatak prehrani sa L glutaminom, koenzimom q 10 I vita minima B skupine.

 Za normalnu mentalnu funkciju pažnje, koncentracije i energije.

MISLIBEL

1 kapsula sadrži 350 mg L glutamine I 60 mg koenzima q 10.

U situacijama pojačanih napora potrebno je da nam mozak radi brže i bolje.Tada često posežemo za stimulansima kao što je kofein, nikotin ili još gore, nekim kemijskim tvarima. Postoji i bolji način za stimulaciju mozga- vitamini!!! Mislibel, dodatak prehrani, sadrži aminokiselinu L glutamin i koenzim Q 10 te vitamin B skupine. Pritom ne izaziva ovisnost niti navikavanje. L glutamin I koenzim Q 10 podržavaju sintezu glutamata bez rizika po zdravlje.Dopamin je vrlo važan neurotransmiter u moždanom sistemu ugode i nagrade te učenja. Mislibel kapsule djeluju na normalnu psihičku performansu pažnje i koncentracije i daju nam novu energiju i fokus. Za sve one koji uče, idu na ispit, imaju važne sastanke i ne žele izgubiti lijepe uspomene.

Mr sc dr Maja Roje Novak, spec. neurolog Hrvatska Zagreb Pavla Hatza 27 tel 01 4923305 fax 01 4554171 mob 091 5697825 www.dr-roje. com [email protected]

Foto: hr-vjesnik Gradić Bale

U prekrasnom ambijentu naše Istre, gradiću Bale, djeluje “Akademija svega”, grupa neovisnih intelektualaca voditelja Tomislava Lovre Pavleka, te organizira susrete , predavanja i radionice kako bi potakla razvoj znanja i sposobnosti. Dana 19.6.2021.,u 19 sati, predstavit ćemo knjigu SVIJEST I ENERGIJA, hrvatske neurologinje dr Maje Roje Novak (www.dr-roje.com) koja je godine 2013 nominirana za europsku nagradu inovatora u Finskoj temeljem svojeg patenta u farmakoterapiji. Njezino istraživanje ovaj put se odnosi na pokus odnosa zamišljenog i pojavnog, tj. odnosa svijesti(svijeta ideja) i energije( svijeta materijalnog).Novija stajališta u znanosti povezuju pojam informatičkog polja s mističnim pojmom SVIJEST-i ili UNIVERZALNE INTELIGENCIJE. Prepoznavanjem i korištenjem hermetičkih zakona privlačenja, rezonancije i sličnosti, možemo unaprijediti život i ostvariti ciljeve. To više nije područje mašte, već znanstvena mogućnost. Operativni princip je:SINKRONICITET! Autorica će prezentirati knjigu a o njoj će govoriti književnik Marijan Grakalić.

Nakon promocije, nastavit ćemo diskusiju i neformalno druženje.

 Info na mob 0915697825- dr Maja Roje Novak

Autor: hr-vjesnik , M.M. (autor ovog teksta nipošto nije protiv znanosti i protiv medicinskog obrazovanja. Već se zalaže za reviziju istog.)