Jasminka Molnar kandidatkinja za gradonačelnicu grada Kutine komentirala je projekt Most od 6 milijuna kuna:” Na 36. sjednici GV donesena je odluka o izgradnji još jednog mosta preko potoka Kutinice.

Tako će se na razdaljini svega tristotinjak metara naći 4 mosta za teretni promet, s čime se ne može ni Venecija pohvaliti. Protiv mosta nismo ali smo protiv mosta od 6 milijuna kuna za koje se Grad morao kreditno zadužiti.

Most se još ne radi, i dobro da se ne radi jer je suludo preko potoka raditi most širine 10 metara koji košta 6 milijuna kuna. Za to se mogao izgraditi dobar dio Doma za starije.

Pitamo se, gdje su novci od kreditnog zaduživanja od 6 mil. kuna za most? Jesu ti novci ipak otišli u ova brzinska asfaltiranja, izradu suludih idejnih projekata bazena i doma za starije, vidikovaca,..

Glasovi se kupuju besramno .

Ljudi nasjedaju, većina ipak dobro razumije ove predizborne igre. To što se sada dobilo u selu, to ste trebali dobiti prije 10 godina ili bar lani.

Most je mogao koštati i milijun kuna i nije morao biti s dvije trake i pješačkim i biciklističkim prijelazom.

Trg je mogao biti puno manji i puno jeftini, a paviljon na trgu iskoristiviji.

Mi nemamo adekvatan prostor za knjižnicu. Zanemaruje se problem.

Nemamo Dom za starije. Crtaju se neke zgrade – bajke i to je to. Imamo sulude ideje gradskih čelnika koje nas sve koštaju.

Financijska revizija nakon izbora pokazat će stvarno stanje. Uskoro.”

Izvor: hr-vjesnik