Izvor slike: Facebook (screenshot)

Mladen Kešer kandidat za Hrvatski sabor na listi RESTART koalicije, u petak je na predstavljanju liste nosio majicu hrvatske nogometne reprezentacije kojoj na leđima piše KEŠER i brojka 7 (desno krilo).

Kešeru su majicu poklonili mladi nogometaši i navijači podravsko prigorskoga kraja, čime su pokazali kako može računati na njihovu bezrezervnu podršku. Naime, kako hrvatska nogometna reprezentacija ove godine propušta europsko prvenstvo zbog pandemije korona virusa, mladi nogometaši i navijači naše reprezentacije odlučili su navijati za Mladena Kešera u borbi za Hrvatski sabor. Pokazali su mu to na veoma neobičan, ali navijačima svojstven način, otisnuvši na leđima njegovo ime i brojku 7 pod kojom se nalazi na listi RESTART koalicije u II. Izbornoj jedinici.

Izvor slike: Facebook


Kešer je na svojem profilu napisao “Veliko hvala na poklonu dresa od mladih. Nositi ću dres u pobjedu, a 7 je desno krilo u nogometu – “napadač”!


Za neke će broj 7 zauvijek biti magarac iz legendarne serije “Život i vrijeme grizlija Adamsa”, a neki će ga zauvijek povezivati s nogometnim legendama. Cristiano Ronaldo, CGarrincha, Luis Figo, Eric Cantona, David Beckham, George Best, Kenny Dalglish, Nikola Kalinić i Stjepan Deverić – svi su nosili taj broj.

Izvor slike: Facebook


Kešer je inače veliki navijač hrvatske nogometne reprezentacije i aktivni nogometni rekreativac te mu je ovaj poklon, kako nam je rekao, osobito drag, a naročito jer se radi o mladim ljudima. To znači da je mladima važno gdje i u kakvoj Hrvatskoj će živjeti, a osobito gdje će osnivati svoje obitelji i ostati raditi u svome kraju. Time zadužuju kandidate s liste da im to, kada uđu u Sabor i osiguraju, naglasio je Kešer.

AUTOR: HR-vjesnik