Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja održao je danas pred Ministarstvom vanjskih i europskih poslova konferenciju za medije o zviždaču Damiru Sabljaku.

Foto : Screenshot

Presicu je pokušala omesti skupina prosvjednika iz Mladeži HDZ-a koje je Grmoja nazvao sendvičarima. Nosili su kutije s “Grmojinim lažima”.

Grmoja mladeži HDZ-a: Moram vas pozdraviti, poštovanje

“Vidi HDZ-ovce, mladež HDZ-a. Poštovanje. Mladež HDZ-a moram pozdraviti, poštovanje. Kolika je dnevnica? Sendvič? Sokić?”, obratio se Grmoja HDZ-ovcima.

“Slikajte me s HDZ-ovim sendvičarima, molim vas”, dodao je.

Grmoja se kasnije javio na Twitteru.

“Nadam se da će mediji objaviti kako sam danas ‘razbucao’ HDZ-ove sendvičare koje je Andrej Plenković po Vučićevoj špranci poslao na moju konferenciju za medije ispred Ministarstva vanjskih i europskih poslova, vezanu uz povratak diplomata Sabljaka na posao nakon četiri godine progona jer je razotkrio korupciju”, napisao je Grmoja.

Mladež HDZ-a: Izradili smo posebne kutije. Čim Grmoja izreče laž, mi ćemo je ubaciti u kutiju

Brzo su mu odgovorili iz Mladeži HDZ-a.

“Rado smo se pridružili konferenciji za medije koju je danas održao saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja. Budući da se radi o osobi i stranci koji cjelokupno političko djelovanje zasnivaju na lažima i dezinformacijama, izradili smo prigodne kutije – čim Grmoja izreče neku laž, mi ćemo ju ispisati na papir i ubaciti u kutiju.

Među ostalima, unutra se nalazi i ona upućena zastupniku Mariju Kapulici koja je, prema njegovom obećanju, trebala rezultirati povlačenjem iz politike (još čekamo), ali i brojne druge. Pošto se kutija prilično brzo puni, napravili smo ih više, kako bi bili spremni na daljnje Grmojine akrobacije u javnom prostoru. O tempu punjenja kutije ćemo vas sve izvještavati.

P.S. Jedna je već u potpunosti napunjena Grmojinim izjavama o pandemiji u razdoblju dok je još bio infektolog i epidemiolog.”

Autor : redakcija hr-vjesnik