Izvor slike: Nacional

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro izjavio je kako je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, pokazavši mu srednji prst na društvenim mrežama, vrlo vulgarno istupila te da je zapravo razotkrila svoje pravo lice. Grabar-Kitarović, naime, pridružila se ženama koje su “srednjim prstom” reagirale na Škorine izjave o pobačaju, fotografiravši se i sama s podignutim srednjim prstom u znak podrške ženama.

“Povela se jedna vrlo ružna kampanja kojoj je predvodnica postala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, jednom vrlo vulgarnom gestom, koja je ustvari razotkrila njezino pravo lice. Teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena uporavo tim srednjim prstom Grabar-Kitarović. Koja je pokazala da između nje, lažne demokršćanke i ljudi koji ju podržavaju, Plenkovića i Jandrokovića, nema razlike u odnosu na Milanovića”, rekao je Škoro novinarima u Novoj Gradiški.

Dodaje kako su se onda birači odlučili “za iskrenog i pravog socijaldemokrata i ljevičara”, a da su se lažni demokršćani upravo jučer prokazali. “Oni, jer su isti, imaju isti sustav vrijednosti i taj srednji prst nije samo srednji prst Miroslavu Škori, nego je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji je podržavao Grabar-Kitarović. To je jedna sramota za hrvatski narod”, ustvrdio je Škoro.

Istaknuo je da je na kraju pitanje ima li hrvatski narod snage provesti promijene 5. srpnja. “Da Plenković i Jandroković više hrvatskom narodu ne pokazuju srednji prst iz Banskih dvora i Sabora. Neka idu tamo u te svoje globalističke priče, i onda neka pokazuju srednji prst kome god hoće, ali hrvatskome narodu više neće”, kazao je Škoro. Nije dodatno htio komentirati svoju jučerašnju izjavu da bi se žena, žrtva silovanja, trebala posavjetovati sa svojom obitelji o tome što će učiniti s djetetom, nego je naglasio da se treba raspravljati o gospodarstvu i ekonomiji te reformama koje bi drugačije ustrojile Hrvatsku.

Na pitanje da zabrana pobačaja neće biti tema njihove kampanje, Škoro je kazao kako je Ustavni sud i zakon rekao svoje o toj temi. “To je jedno vrlo kompleksno pitanje koje će se rješavati u razdoblju koje je pred nama”, kaže Škoro.

“Dio našeg programa je zaštita svih socijalno ugroženih skupina. Dio našeg programa je takav da se on najbolje iščitava iz onoga kako smo sastavili liste. Za razliku od svih tih velikih lažnih demokršćana i lijevo liberalnih opcija, gle ćuda, mi smo jedina opcija koja je zadovoljila kvote kada su žene u pitanju, mi smo jedina opcija koja ima tri nositeljice na svojim listama”, poručio je Škoro.

AUTOR: Telegram