Izvor slike: Elle

Kada su početkom godine napustili dvor i otišli na drugi kontinent, 35-godišnja Meghan Markle i njezin tri godine stariji suprug, princ Harry, očekivali su kako će im život s jednogodišnjim Archiejem napokon krenuli kako su zamislili.

Međutim, čini se da to ipak nije tako jer je, ako je vjerovati pisanju tabloida New Idea, Harryju dosta svega te se noću iskrada iz kuće i odlazi u kafiće, i to sa 32-godišnjom pjevačicom Adele.

Navedeni medij piše kako je noćima, kada ne pazi na Archieja, Meghan zatvorena u uredu gdje radi na svom povratku u Hollywood, a Harry je za to vrijeme ‘nestašan’. ‘Jedne ga je večeri tražila i od člana osoblja je saznala da se iskrada iz kuće. Nije da je Harry krio svoje prijateljstvo s Adele, nego Meghan nije primijetila da se nešto značajno događa’, otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

‘Postala je opsjednuta time da njihove živote prisili da idu u smjeru u kojem je ona to zamislila, unatoč svom ludilu u svijetu koje se oko njih događa. Zbog toga nije ni primijetila da Harry utjehu traži u drugim ženama’, dodao je izvor i otkrio kako princ i pjevačica u bar potajno odlaze barem jednom tjedno.

Izvor slike: The Jakarta Post

‘Adele je jako zabavna i voli popiti, baš kao što je i Harry prije nego što je upoznao Meghan. Adele je dašak svježine u njegovom životu i ‘zaklon’ od svega što mu se događa u Los Angelesu, a što mu se nimalo ne sviđa’, govori izvor blizak Meghan i Harryu.

Ipak, nastavlja, ‘pijane’ noći s Adele nisu ništa neprimjereno oko čega bi se Meghan trebala uzrujavati. ‘Koliko sam čuo, nema tu nikakvog flertovanja, iako je Harry nekoliko puta ponovio kako je zadivljen Adelinim novim izgledom. Ona zaista sjaji, a nikada nije krila svoje simpatije prema Harryju. ‘Znam da sam rekla da ne padam na crvenokose, ali to je princ Harry! Tada bih bila prava vojvotkinja!’, zaključuje izvor.

AUTOR: Story