Izvor slike: MSN.com

Scarlett Johansson u Marvel Cinematic Universe vraća se kao Natasha Romanoff / Black Widow, a suprotstavlja se negativcu Taskmaster i maloj vojsci ostalih „crnih udovica“.

Službeno je izašao prvi trailer za “Black Widow”, a očekivanja su velika.
Kronološki gledano, radnja filma smještena je između filmova Captain America: Civil War i Avengers Infinity War. 
Novi trailer počinje slično onome koji je izašao u prosincu 2019. Iz najave filma je vidljivo da se Natasha (Scarlett Johansson) uključila programu obuke ubojica u doba Sovjetskog Saveza te kasnije bijegu od vlasti, a u filmu će se detaljnije istražiti Natashina prošlost i njezina preobrazba u Black Widow.
 
Najava filma prikazuje i simpatičnog Red Guardiana (David Harbor), koji možda nije u formi, ali čini se barem u jednom brzom pregledu trailera da ima u sebi zbirku udarca i neku simpatičnu energiju koja bi filmu mogla dati dodatni akcijski šarm.
Ima dosta scena akcije, kaskaderskih vratolomija i specijalnih efekata dok se Natasha bori protiv ostalih crnih udovica (ne doslovno drugih Natasha, već neprijatelja obučenih za borbu i odjevenih poput nje). Dobivamo i malo bliži pogled na negativca Taskmastera, koji podsjeća na Winter Soldiera, istovremeno pokazujući svoju supermoć iz stripa.
Treba pričekati početak svibnja 2020. kada i službeno izlazi film, te se nadati da će Marvel Studios ispuniti očekivanja svim fanovima koji vole filmove snimljene prema stripu.