U SDP-u se nastavlja sapunica oko toga tko će voditi ostatke nekada druge stranke po rejtingu birača. Kako odavno više nisu zanimljivi biračima jer su ih već u više navrata “preveli žedne preko vode”. Sada svojim kaubojskim obračunima barem pokušavaju privući pozornost medija. No čak ni u tome nemaju prevelikog uspjeha.

Draga gospodo s Iblerovog trga nekadašnjim vašim biračima i članovima stvarno više nije bitni tko će biti novi sekretar zgrade na Ibleru. Ovakvim tempom gluposti od SDP-a će ostati samo zgrada i zaslužni inventar kadrova.

I dalje se ne smiruju napetosti u SDP-u. Na Facebooku se ponovno oglasio izbačeni SDP-ovac Gordan Maras.

Foto: hr-vjesnik

‘Bilo bi dobro da Peđa Grbin pomogne SDP Hrvatske i podnese ostavku, kao što je najavljivao, te tako otvori prostor nekome tko je u stanju okupljati ljude, graditi, a ne non-stop se sukobljavati i rušiti, napisao je Maras na Facebooku.

Predložio je i tko bi mogao preuzeti SDP. ‘Ima takvih ljudi u SDP-u, Biljana Borzan, Kristina za Sisak, Mišo Krstičević, Zvonimir Mršić. Dok ne shvatimo da je problem u lideru i načinu vodstva, nema šanse sa se trendovi za SDP preokrenu’, napisao je.