Kratkotrajna ljetna oluja protutnjala je Kutinom .U Ulici Hrvatskih branitelja na državnoj cesti D-45 olujni je vjetar srušio stablo na prometnicu. Brzom intervencijom vatrogasaca Javna Vatrogasna postrojba Kutina srušeno je stavljen uklonjeno te je promet normaliziran tom vrlo frekventnom prometnicom.

Brzom intervencijom vatrogasaca Javna Vatrogasna postrojba Kutina srušeno je stavljen uklonjeno te je promet normaliziran tom vrlo frekventnom prometnicom.

U kratkotrajnoj ljetnoj oluji u Kutini vjetar je odnio zapadnu stranu krova na sportskoj dvorani SŠ Tina Ujevića Kutina.

Vjetar odnio zapadnu stranu krova na sportskoj dvorani SŠ Tina Ujevića Kutina.

Vatrogasci Javna Vatrogasna postrojba Kutina poslije ljetne oluje pomažu građanima i raščišćavaju grad.

U kratkotrajnom olujnom nevrenenu u Kutini oštećen je krov Crkva Sv.Marije Snježne, Kutina. Na gradskom groblju srušen je stari kesten.

Foto: hr-vjesnik

Djelatnici Vatrogasne postrojbe Kutina odmah na terenu.

U nekoliko minuta Kutinu je poharala ljetna oluja. Iza sebe je ostavila porušeno drveće, dignute krovove, devastirane terase itd. Posljedice će se zbrajati još danima. Velika pohvala djelatnicima vatrogasnih postrojbi koje su odmah izišle na teren, brižnim građanima grada koji su i sami otklanjali nastalu štetu. Na kraju pohvala i gradonačelniku Zlatku Babiću Zlatko Babić koji je obišao sve nastradale dijelove grada i kordinirao rad svih službi.

Autor: M.M.