Izvor slike: Story

Očuh pjevača Enriquea Iglesiasa, Carlos Franko, preminuo je od posljedica koronavirusa u 83. godini. Latinoamerička glazbena zvijezda tužnu vijest podijelila je na svom Instagram profilu, obavijestivši fanove da prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Pritom je objavio fotografiju iz djetinjstva, na kojoj je s Carlosom i svojoj mamom Isabelom Preysler.

“Prolazimo kroz veoma težak period i ova pošast je zahvatila mnoge ljude, uključujući i moju obitelj. Vrijeme je da ostanete kod kuće i budete svjesni svojih voljenih. Šaljem vam snažan zagrljaj i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti. Razvedrite se”, napisao je latinoamerički pjevač, koji vrijeme provodi u izolaciji sa suprugom, 38-godišnjom tenisačicom Anom Kournikovom i njihovom malom djevojčicom Meri koja je stigla na svijet  prije skoro dva mjeseca. Enriqueov očuh primljen je u bolnicu prošle nedjelje, ali je izgubio bitku s virusom jer je zbog poodmaklih godina spadao u rizičnu skupinu.

Podsjetimo, Enrique i Ana dugo su uspjevali držati njenu trudnoću u tajnosti. Svijet je  saznao tek nakon što je, nedugo prije porođaja, Ana ‘uhvaćena’ sa istaknutim trbuhom.  Sretni tata je odmah nakon porođaja podijelio na društvenim mrežama prvu fotografiju njegove nove mezimice. ‘Moje sunce 30.01.2020’, napisao je. Par je odlučio djevojčici dati ime Meri, a kako su i sami istakli, zvat će je Maša, budući da je Ana porijeklom iz Rusije.

Izvor slike: Story (screenshot)