Izvor slike: Facebook

Koprivničko-križevački župan Darko Koren na sučeljavanju za drugi krug lokalnih izbora potvrdio je da je u kumskoj vezi s Mladenom Jozinovićem, koji je pak javnosti poznat kao bivši direktor RCGO Piškornica jer je sam sebi isplatio nezakonit bonus u iznosu većem od 1,47 milijuna kuna, a Županijski sud osim toga, tereti ga i zbog obnašanja direktorske funkcije s krivotvorenom diplomom zbog čega si je mjesečno isplaćivao neto plaću i bonuse u iznosu većem od 28 tisuća kuna.

Koren je rekao da s Jozinovićem trenutno nije u kontaktu te je naglasio da je o toj temi sve rečeno i da su se razišli onog momenta kada je on morao otići s čela društva Piškornica.

Izvor slike: Facebook

„Ja ne bježim od činjenice da smo mi bili privatno jako dobri i mogu ponoviti da smo i kumovi s činjenicom da sam ja kum njegovom djetetu. To nije ništa sporno. Bilo kakva aluzija na naš odnos u kontekstu pravnog problema i problematike koja je vezana na njega, jednostavno nema nikakvih dodirnih točaka, tako da, mi ne kontaktiramo, osim u dijelu čestitke za Božić, Uskrs i djetetov rođendan.“ – poručio je aktualni župan koprivničko-križevački Darko Koren koji će 30. svibnja na megdan s šefom koprivničko-križevačkog SDP-a Mladenom Kešerom.

AUTOR: HR-vjesnik