Danas, 21. travnja predstavnici koprivničkih organizacija SDP-a, HSS-a, HSU-a, HSLS-a i GLAS-a potpisali su koalicijski sporazum u sjedištu SDP-a grada Koprivnice.

Potpisivanju su nazočili kandidat SDP-a za župana Mladen Kešer, Mišel Jakšić, Kristina Škoda Vajdić, Ksenija Ostriž i Ivan Pal.

Tomislav Golubić (SDP) rekao je kako je riječ o političkoj opciji koja je i dosad obnašala poziciju u Gradskom vijeću, te kako je od sada HSLS pojačanje.

Nenad Martinaga (HSS) rekao je kako su polučeni dobrim iskustvom i odnosima odlučili nastaviti kontinuitet započetih programa. ”Nadam se da će građani prepoznati naš rad i dati nam povjerenje na predstojećim izborima.”

Željko Šemper (HSU) kazao je kako je svjestan u kakvoj su poziciji umirovljenici, te je izrazio ponos prema gradu Koprivnici jer je po omjeru zaposlenog i umirovljenog stanovništva na visokom petom mjestu.

Darko Markić (HSLS) izrazio je zadovoljstvo integracijom liberalne u socijaldemokratsku politiku. ”Liberali su ljudi koji će napraviti da ovaj narod ide naprijed. Radit ćemo na jačanju školstva, zdravstva i poduzetništva.

Goran Perišić (GLAS) rekao je kako će građani prije svega cijeniti sigurnost, a ova koalicija je upravo to.