Izvor slike: Novi list

EU parlamentarac Mislav Kolakušić na svom facebook profilu prozvao je EU Agenciju nadležnu za covid-19 pandemiju.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Europski centar za sprječavanje i kontrolu bolesti u potpunosti je zakazao u obavljanju svoje zadaće, a to je efikasna i znanstveno utemeljena borba protiv bolesti. Agencija, iako smještena u Stockholmu, glavnom gradu Švedske, čitavo ovo vrijeme izbjegava znanstvenu raspravu o različitim metodama borbe protiv bolesti Covid-19, čime je uskratila građanima Europe činjenice i sukreirala kaos u kojem se danas nalazi čitava Europska unija.

Tzv. švedski model bez lockdowna, demoniziran je od strane medija i političara iako je spasio švedsko gospodarstvo, za razliku od drugih zemalja koje su na koljenima. Danas je švedski model općeprihvaćen model borbe protiv koronavirusa na svjetskoj razini, a prihvatio ga je i WHO koji je pozvao sve zemlje da ga prate.

Europski centar za sprječavanje i kontrolu bolesti je izravno odgovoran za to što nismo imali sve potrebne činjenice i nismo zajedno u Europskom parlamentu raspravili o načinima borbe protiv koronavirusa na razini čitave Europske unije.”

Izvor slike: Facebook (screenshot)

Kolakušić je aktivan u EU parlamentu, a na svojoj službenoj facebook stranici redovito objavljuje statuse na temu pandemije uzrokovane covid-19 virusom te glavnog krivca za pandemiju ne vidi u samom virusu već u ljudskoj pohlepi.

Izvor slike: Facebook (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik