Izvor slike: Prigorski.hr

MREŽA Nezavisnih lista Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održali su u utorak u koprivničkom Gradskom paviljonu predstavljanje izbornog programa za naredno mandatno razdoblje.

Isti su predstavili kandidati za župana Koprivničko-križevačke županije i zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i Ratimir Ljubić predstaviti, dok je konferenciji za medije nazočio i saborski zastupnik i nositelj liste HDZ-a za Koprivničko-križevačku županiju Darko Sobota.

– Razmišljali smo o predstavljanju našeg programa prvog dana objave kandidature, jer je već bio gotov i spreman, no odlučili smo pričekati kako bismo vidjeli tko uopće ima program, te što je pragmatičnije, da drugi ne prepišu naš program nakon što im ga predstavimo – kazao je Koren.

No, da situacija bude puno zanimljivija izgleda da je upravo Darko Koren koristio tuđe ideje i prijedloge kako bi izradio svoj izborni program – i to ni više ni manje već od svojih političkih suparnika iz Koprivničko-križevačkog SDP-a.

Nadalje, Korenova stranka Mreža u svojem predizbornom programu za lokalne izbore 2021. ima za cilj otvaranje distributivnog centra za voće, povrće i meso s hladnjačama, no to je bio prije nekoliko godina prijedlog oporbenog kluba vijećnika SDP-a i HL-a, kojeg su tada Darko Koren i HDZ popljuvali, da bi ga sada uvrstili u svoj predizborni program.

Reklo bi se, tipično politički…

AUTOR: HR-vjesnik