Foto: Marko Posavec

BIT ĆU ŽUPAN SVIH GRAĐANA ŽUPANIJE, A NE SAMO POLITIČKIH KUMOVA

Predsjednik Koprivničko-križevačkog SDP-a Mladen Kešer na svom facebook profilu objavio je da SDP u nadolazećim danima izlazi sa smjernicama njihova programa za razdoblje 2021.-2029. godine, a temeljem tih smjernica otvaraju razgovore s potencijalnim partnerima, ali nikako ne s onima koji su ih na prošlim lokalnim izborima prodali.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

„Županijski odbor SDP-a KKŽ donio je odluku o kandidatu za župana na sljedećim lokalnim izborima u Koprivničko-križevačkoj županiji, a to je moja malenkost. SDP samostalno izlazi na izbore sa svojim kandidatom i zamjenikom/com bez političkog muljanja s drugim kandidatima, ali svakako ću o budućnosti za naše građane razgovarati sa svim strankama i kandidatima.

SDP u KKŽ ima snagu, znanje i ljude predane radu i poštenju i uvjeren sam u uspjeh.

U nadolazećim danima izlazimo sa smjernicama našeg programa za razdoblje 2021.-2029. godine koje će biti prezentirane građanima naše županije. Temeljem naših smjernica otvaramo razgovore s našim potencijalnim partnerima na predstojećim izborima, ali nikako ne sa onima koji su nas prodali. Za normalno funkcioniranje do izbora, kao načelnik moram surađivati sa svim načelnicima i gradonačelnicima bez obzira na stranačku opredijeljenost. Nakon izbora, kao župan koji zna sve probleme općina i gradova, radit ću zajedno s izabranim kolegicama i kolegama.

SDP će na izbore izaći otvoren, bez fige u džepu.

Sa svojim timom spreman sam preuzeti odgovornost za našu županiju. I ono što vam mogu obećati su rad, transparentnost i poštenje”, objavio je šef Koprivničko-križevačkog SDP-a koji će sredinom svibnja na megdan aktualnom županu Darku Korenu, koji je na županijskoj razini već dugi niz godina u koaliciji s HDZ-om.

HDZ u Koprivničko-križevačkoj županiji već nekoliko izbornih ciklusa ne može iznjedriti kandidata iz svojih redova već podršku daju Korenu koji će im biti veliki teret jer je u kumskoj vezi s osuđenim uhljebom s Piškornice, bivšim direktorom RCGO Piškornica Mladenom Jozinovićem, koji je sam sebi isplatio 1,47 milijuna kuna nezakonitog bonusa, a ujedno je i krivotvorio fakultetsku diplomu.

Izvor slike: Facebook (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik