Simpatizeri gradonačelnika iz Remetinca se busaju u prsa “kako je Babić jako puno napravio za Kutinu”. Zapravo jedno veliko ništa i razočarenje! Bilo je to Babićevo kopiranje Bandića u svemu, “Bandićevsko delanje”, puno priče i samohvale malo korisnog i pametnog delanja za građane Kutine!

Foto : slika čitatelja

Car je skoro gol, pa ga idemo razgolititi do kraja. Realno gledajući, Babić i njegova ekipa osramotili su našu Kutinu i Moslavinu zadnjih nekoliko mjeseci, a osim pustih asfaltiranih šetnica po kojima nema mladosti da šeće i napuštene skateboard staze nije napravio gotovo ništa! Mega projekt iz EU fondova “Aglomeracija Kutina” kompletno u suradnji s Moslavina d.o.o. mu je započeo Žmegač, pripremio i odradio bivši gradonačelnik Rudić, da Babiću “naš” to je projekt Andrije Rudića i njegove tadašnje ekipe iz agencije MRAV u suradnji s Moslavina d.o.o. Kutina je realno gledajući nakon popisa stanovništva “grad penzionera”, mladi su većinom otišli u inozemstvo trbuhom za kruhom. O našim sugrađanima starije životne dobi nema se tko adekvatno brinuti. Starački dom koji Babić obećava u zadnje dvije predizborne kampanje je na žalost samo predizborna šuplja priča. Zatvoreni bazen za djecu i građane Kutine je također bio predizborna šuplja priča Babića i njegove Remetinec ekipe. Osim lažnih obećanja o besplatnom vrtiću, gradnji potpuno nepotrebnog mostića koji spaja kladionicu i gradski trg za brutalnih 6,5 milijuna naših kuna, umjesto izgradnje stranačkog doma za naše sugrađane starije životne dobi, nismo vidjeli puno. Puno priče o delanju i nedovršeni temelji vrtića i zgrade na trgu. Babiću čak si našim mališanima, našoj mladosti oduzeo Božićno klizalište! Pa Kutinska djeca ti to nikada neće zaboraviti da si im veselje klizanja za Božić oduzeo, dok si čamio u ćeliji Remetinca. Valjda si želio da i naša Kutinska djeca za Božić budu u sivom tonu kao ti i tvoji Pajde u čuzi. Sramota! Zato se puno radilo zadnjih 5-6 godina na jako bitnim stvarima za građane Kutine, kao npr. medijskom i egzistencijalnom progonu svojih sugrađana koji godinama upozoravaju na anomalije u radu gradske uprave i gradonačelnika i njegove ekipe iz Remetinca. To se zove delanje!

Časno je plaćati Divljaka kako ga zovete sa našim novcem da laže, pljuje i vrijeđa sugrađane koji misle nešto drugačije. Svaka čast vrlo časno i etično!

Čestitke još jednom .Ova sramotna vladavina i postupci ekipe iz Remetinca razotkriveni su, trebali su završiti akcijom PN USKOKA, policije i DORHa, međutim tvrdoglavi “radnik” iz Remetinca ne razumije da je ovoj sramotnoj epohi i priči došao kraj.

Kutina ne smije i ne želi biti taoc takvih “radnika iz Remetinca”!

Gradonačelniče barem časno odstupite i time nas izbacite iz ovog horor filma u koji ste nas uvukli vi i vaši suradnici iz Remetinca ali i oni koji će tek tamo završiti, da vas po nečemu dobrom pamtimo.Po ostavci, Babiću Remetinečki!

Nek smo živi i zdravi 🙂

Autor : KT nezavisna lista

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije HR-vjesnik portala.