Izvor slike: Dnevnik.hr (screenshot)

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan i veliki kritičar Milana Bandića poslao je poruku gradonačelniku i bivšem ministru obrane Damiru Krstičeviću.

“Pozivam gradonačelnika Milana Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli tamo Damira Krstičevića te mu temeljem pravilnika i suglasnosti pospoji sve stanove. Gradonačelnik Bandić spojio je svoj stan od 120 kvadrata sa „stanom od brata“ te se tiska u 240 kvadrata i jedini, uz Krstičevića, ima potrebno iskustvo”, napisao je Juričan te dodao da bi trebalo konzultirati Antu Vlahovića koji je nedavno ušao u žižu javnosti svojom neobično dizajniranom kućom.

“Također predlažem da se Ilica preimenuje u ulicu generala Damira Krstičevića. Pozivam gradonačelnika da izda dopuštenje da se odobri spajanje ulice generala Damira Krstičevića u jednu parcelu. Nadam se da će gradonačelnik moći ustupiti generalu i neku od slika iz svoje bogate kolekcije koju mu je vratio Županijski sud. Predlažem Seljačka kola i patke od Krste Hegedušića staviti u sobu za sastanke. Krstičeviću slava i hvala što se borio za stanove”, objavio je Dario Juričan na Facebooku.

Izvor slike: Facebook (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik