Građani su grad! Dobra energija našeg grada!

Jasminka Molnar kandidatkinja za gradonačelnicu Kutine:” Sadašnja vlast ne zaslužuje povjerenje građana”

S pravom smo zabrinuti zbog spalionice koju nam gradonačelnik Babić želi nametnuti u Kutini bez sudjelovanja javnosti u odlučivanju! Spalionica otpada, koju gospodin Babić intenzivno bez ikakve javne rasprave gura u Kutinu, nedavno je trebala proći kroz procjenu utjecaja na okoliš, ali o tome u javnosti nema nikakvih informacija. Nama se čini da se upravo dogodilo ono na što smo upozoravali, a to je da to nije projekt koji će zadovoljiti sve ekološke zahtjeve i bojimo se da će to biti dodatna ugroza za Kutinu. Tražili smo odgovore, tražili smo javnu raspravu, tražili smo zaštitu zdravlja za našu djecu i nas. I opet nas ignoriraju i guraju nam sve u ime privatnih interesa. Kutinčani mi se s pravom obraćaju s pitanjima oko spalionice i ja ne mogu i ne smije ostati nijema.

Slika: hr-vjesnik

Moja poruka je jasna. Nismo u Kini niti Sjevernoj Koreji. Imamo pravo znati i odlučivati! Oni koji prodaju Lošinj bez da se o tome raspravi u javnosti i oni koji nas građane Kutine ignoriraju, ne daju nam za život važne informacije i uvaljuju nam razne sumnjive spalionice i ne pitaju slažemo li se – NE ZASLUŽUJU POVJERENJE GRAĐANA u naredne četiri godine.

Želim Kutini ponuditi poletnost, kreativnu energiju, vrednovati pošteni rad i odlučno i odgovorno reći:
NE korupciji, NE sabotažama i NE samovolji!

#dobraenergijanasegagrada
#odlucnoiodgovorno

Rezervirajte si vrijeme u sljedeću nedjelju, izađite na izbore i izaberite marljiv, transparentan rad za Grad i jednake mogućnosti za sve građane.

Autor: hr-vjesnik

Slika: hr-vjesnik