Bojan Ivošević je oko 17 sati izašao iz policijske postaje u Splitu, a istražitelji i dalje istražuju aferu s porukama. Ivošević je bio svjedok nakon prijave koju je podnio Luka Baričić.

Foto : hr-vjesnik

“Znam da se s nekom curom dopisivao od početka petog mjeseca, da su ga uvjetovale oko mene. Meta nije bio direktno on, nego da ja napravim nešto pogrešno što bi zahtijevalo moju momentalnu ostavku”, pojasnio je Ivošević za Dnevnik.

Ističe da on nije htio razgovarati s njima dok ga “sedmi put nije zamolio jer ga je cura molila”. Nakon što ga je reporter pitao zašto je zvao maloljetnu djevojku na sladoled, Ivošević je zastao pa rekao da “tada nije znao koliko ima godina”.

“Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?”

“Imam 31 godinu. Družim se s ljudima od ranih 20-ih do 40-ih godina. Vi stvarno mislite da ja ne mogu pričati s ljudima od 17 godina?” pitao je Ivošević. Je li istina da drži Ivicu Puljka u šaci, Ivošević se brani rečenicom da je to – Kerumova floskula.

“To je najveći kompliment, unatoč tome što netko plasira neistine”, kazao je Ivošević na komentar da ga se Puljak ne odriče. Dodao je da će odstupiti tek kada nešto nažao učini građanima ili ošteti javni interes.

Kaže da je politički čist. “Nisam prekršio zakon. Da se radilo o eksplicitnim snimkama. I ja imam pravo s nekim razgovarati. Suludo mi je da se imputira da je tu išta bilo, poruke su javne”, napominje Ivošević.

Osvrnuo se na izjavu Željka Keruma da je Puljkova stranka retardirana. “Njegov rječnik najbolje govori o njemu”, smatra Ivošević.

Autor : redakcija hr-vjesnik