Na sjednici članstva Općinske organizacije SDP-a Općine Molve jednoglasno je donesena Odluka kako će SDP za mjesto načelnika Općine Molve kandidirati gospodina Ivicu Vujkovića.

Prije svega zahvaljujem na ukazanom povjerenju Općinskoj organizaciji SDP-a Molve koja je na ovaj način pokazala da vjeruje i meni, ali i ljudima s kojima planiram nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost za vođenje Općine Molve, ali isto tako osigurati da naša sredina bude mjesto ugodnog življenja i mjesto povratka – izjavio je Vujković

Predstavljajući svoju kandidaturu Vujković je rekao kako u izbore ulazi kao kandidat koji će stajati iza svakog stanovnika općine Molve i želi odgovorno i otvoreno voditi općinu.

– Nikada neću zažmiriti niti na jedan problem našega stanovništva. Moja kandidatura pokazatelj je želje za bolje sutra, bolje sutra za nas i našu djecu, te želja za stvaranjem primjera jedne od najboljih općina u Republici Hrvatskoj, jer smo to i nekada bili no danas nije tako. Znanje, želja, volja i žrtva podnijeti teret koji nosi dužnost načelnika Općine Molve je nešto što sam spreman preuzeti.

Vujković je istaknuo kako je njegova kandidatura nagovještaj za bolje sutra, koje je predvođeno mladim ljudima koji znaju i mogu.

Otvoriti ću općinu svima, a ne sam već poznatom općinskom establišmentu, koje birano i daju se birati.

Program, viziju i listu kandidata za Općinsko vijeće Općine Molve predstaviti ćemo za nekoliko dana izjavio je Vujković.