Izvor slike: Bjelovarac.hr

Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara i šef HSLS-a koji je u četvrtak bio presudna ruka za podršku novoj Plenkovićevoj Vladi, pokušao se na svom Facebook profilu opravdati zašto je bio u Saboru, iako mu je bila određena mjera samoizolacije zbog kontakta sa zaraženom osobom.

Podsjetimo, nakon što je prisustvovao zasjedanju Sabora, reagirala je Udruga bolničkih liječnika, koji su zgroženi ovakvih ishodom, posebice što je Krunoslav Capak, šef HZJZ Hrebaku prepustio da sam odluči hoće li u samoizolaciju ili ne, o čemu smo pisali OVDJE.

– Jučer sam se ponovno testirao i nalaz testa je opet negativan. I dalje ću slušati epidemiološku struku i o svemu pravovremeno obavještavati javnost. Još jednom čestitam svima koji su organizirali sjednicu gradskog vijeća prije tjedan dana pod visokim epidemiološkim standardima jer iako je prošlo već tjedan dana, nitko od nazočnih na gradskom vijeću nije razvio nikakve simptome bolesti – napisao je Hrebak na svom Facebook profilu.

Izvor slike: Facebook

No, komentari koje je svojim statusom izazvao ne idu mu posve u prilog.

– Zgrožen sam Vašom transparentnošću po pitanju ponašanja vezanim uz nastalu situaciju kojom ste zbog svoje pohlepe za vlašću i pokazivanja da mislite da ste bitni ugrozite zdravlje svih drugih zastupnika – samo je jedan od komentara.

AUTOR: Prigorski.hr