ŠEF zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman rekao je u ponedjeljak kako se nada da je gradonačelnik Tomislav Tomašević “napokon sazrio da iz aktivističkih voda pređe u ozbiljno vođenje Zagreba”.

Foto: hr-vjesnik

“Ako je ovo način da se od aktivizma pređe prema ozbiljnom vođenju Grada Zagreba, onda to pozdravljamo”, rekao je Herman zamoljen za komentar poteza zagrebačke Gradske uprave koja je za preuzimanje i oporabu biootpada odabrala zajednicu ponuditelja oko tvrtke Ce-za-r, koja je dio C.I.O.S. grupe Petra Pripuza.

“Možemo je u kampanji pjevao jedno, a sada radi nešto drugo”

Herman je ustvrdio i da je platforma Možemo u izbornoj kampanji “pjevala jedno, a sada se radi nešto u potpunosti drugo”. To je najbolja poruka onima koji su birali platformu Možemo, rekao je Herman nakon zajedničke sjednice Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i saborskog Kluba HDZ-a.

Još jednom je zahvalio svim članovima stranke koji su mu na jučerašnjim unutarstranačkim izborima iskazali povjerenje te pozvao na zajedništvo u zagrebačkom HDZ-u i dodatno “zbijanje redova” kako bi na idućim lokalnim izborima, kada god bili, preuzeli odgovornost za vođenje Grada Zagreba.

“Zagrebački HDZ je daleko jači i snažniji nego je to bio jučer. U zagrebačkom HDZ-u ima mjesta za svakoga člana i na idućim izborima planiramo preuzeti odgovornost za vođenje Grada Zagreba te dobiti većinu u Gradskoj skupštini”, poručio je Herman.

Autor: M.M.