HDZ objavio video: Ovo su ruski igrači, jedan do drugog

Premijer Andrej Plenković prije nekoliko dana sugerirao je da netko izvana ruši vladu optuživši pritom oporbu. Plenković nije rekao o kome se radi, ali je rekao da će se to istražiti. Nije naveo kako to vlada misli istražiti.

U javnosti je teza da je Plenković, govoreći o vanjskom faktoru, mislio na Rusiju. Od tada traju prepucavanja oporbe i HDZ-a o tome tko je veći ruski igrač.

Sad je HDZ objavio snimku koja se sastoji od dijelova ranijih govora Raspudića, Beljaka, Katarine Peović, Milanovića…

“Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su „ruski igrači”, a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić & njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge – kako i kaže stara izreka iz doline Neretve”, napisao je HDZ u opisu videa.

Grmoja im odgovorio

Grmoja im je uskoro odgovorio objavom na Twitteru.

“Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kn HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2.6 milijuna kn od Oksane Dvinskij”, napisao je Grmoja.

Autor : redakcija hr-vjesnik