Izvor slike: Jutarnji list (screenshot)

HDZ je poručio da čelnik SDP-a Davor Bernardić primitivnim uvredama poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koje ga diskvalificiraju ne samo kao političara nego i kao čovjeka.

Reakcija HDZ-a uslijedila je nakon što je Davor Bernardić ranije danas poručio da Hrvatska ne smije biti talac pozdrava “Za dom spremni” i “neodlučnog premijera Andreja Plenkovića koji se skriva iza svog rektalnog alpinista Gordana Jandrokovića”.

“Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, navodni lider opozicije, svojim današnjim izjavama otvorio nam je svima pitanje: Zamislimo da je Bernardić na čelu države i da vodi Hrvatsku u borbi protiv epidemije i gospodarske krize”, priopćio je HDZ.

“Umjesto da raspravlja argumentima, Bernardić besprizornim i primitivnim uvredama na razini najprostijeg uličara, poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora, pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koja ga diskvalificira ne samo kao političara, nego i kao čovjeka”, poručili su iz HDZ-a.

Vođenje države, kažu u HDZ-u, posao je za dokazane, kvalitetne i iskusne, a ne za potkapacitirane, nedorasle i neodgovorne. Za razliku od Bernardića i SDP-a, vlada HDZ-a nastavlja rješavati najteže probleme s kojima su Hrvatska i hrvatski građani suočeni, poručili su iz HDZ-a.

AUTOR: HR-vjesnik