Predsjednik SDP-a Peđa Grbin ljetovao je u apartmanu koji je u vlasništvu obitelji HDZ-ovog zamjenika dubrovačko-neretvanskog župana Joška Cebala.

Naravno da tu ništa samo po sebi nije ilegalno ili zabranjeno, ali je zanimljivo da šef formalno glavne oporbene stranke ljetuje u apartmanu u vlasništvu istaknutog čelnika vladajuće stranke.

Foto: hr-vjesnik

Cebalo: Nemam apartmane

Kontaktirali smo zamjenika župana dubrovačko-neretvanskog Joška Cebala s pitanjem je li kod njega na Korčuli ljetovao predsjednik SDP-a Peđa Grbin, a on je rekao da nažalost nema apartmane.

Pitali smo ga ima li apartmane netko iz njegove obitelji pa da se kolokvijalno govori da je “Grbin ljetovao u Cebala”, odnosno pitali smo ga “ima li išta oko te priče s Grbinom”. Poslali smo mu i screenshot s Airbnb-ja apartmana Cebalo 1 u Žrnovu koji su u vlasništvu Cebalove obitelji, a gdje je prema našim informacijama ljetovao Grbin. Na fotografiji na Airbnb-ju nalazi se i sam Joško Cebalo.

“Kao što sam rekao, nemam apartmane. O tome tko su bili gosti u apartmanu u vlasništvu mojih roditelja ne mogu komentirati”, objasnio je.

Grbin: Bačić mi je otkrio da sam ljetovao kod Cebala

Zvali smo i Grbina i pitali je li ljetovao u apartmanu u vlasništvu obitelji istaknutog HDZ-ovca. 

“Izgleda da jesam. Gospodin Branko mi je jutros rekao da sam ljetovao u tim apartmanima, meni nije bilo poznato, kad se plati smještaj, ne zna se stranačka iskaznica osobe u koje odsjedate”, rekao nam je Grbin.

Pitamo ga koji Branko.

“Branko Bačić. Rekao mi je jutros da sam bio na Korčuli kod zamjenika, što meni nije bilo poznato”, odgovorio je Grbin.

Iznenadilo ga pitanje Indexa

Kaže nam da ga je iznenadilo što ga to pitamo. Rekli smo mu da u tome gdje je ljetovao nema ništa negativno.

“Odete na Airbnb, odaberete što vam se sviđa u rangu koji si možete priuštiti i onda nakon toga odgovarate na pitanje Indexu tko vam je bio domaćin”, zaključio je Grbin.

Autor: redakcija hr-vjesnik