Izvor slike: Instagram (screenshot)

Ljubavni život Jelene Karleuše plijeni pažnju već jako dugo, a  pogotovo zadnjih godinu dana od kako su u javnost procurile golišave fotografije pjevačice i njezina intimna, seksualno nabijena prepiska s nogometašem Ognjenom Vranješom. Zbog ove su afere mnogi zaključili kako je Jelenin brak s nogometašem Duškom Tošićem u krizi, a sada je izgleda još jedan brak pred raspadom zbog Jelene.

Naime, portal Express Tabloid tvrdi da je mnogim ženama omiljeni turski glumac Akin Akinözü, koji se proslavio serijom ‘Ljubav osvetnika’, toliko zaluđen Jelenom Karleušom da mu se njegova  zaručnica Sandra prijeti kako će otkazati vjenčanje.

Izvor slike: Instagram (screenshot)

Sandra navodno tvrdi kako se Akin doslovno ne može skinuti s Jeleninog Instagram profila te kako bez prestanka gleda njezine fotografije i snimke. Jako su se posvađali zbog toga, nakon čega mu je ona rekla da se ipak ne želi udati za njega u lipnju ove godine te se iselila iz njihovog stana.

Da stvar bude gora, Jelena i Akin su se upoznali dok je Jelena boravila u Turskoj, s obzirom na to da je Duško igrao za tamošnji Bešiktaš pa ga je često pratila. K tome je čak pjevala suprugu i njegovom klubu, što su prenijele sve televizije pa je Jelena preko noći postala popularna ne samo na čitavom Balkanu, već i šire pa tako i u Turskoj.

Akin je navodno već tada pao na čari slavne pjevačice te se  ponadao da će između njih nešto biti ako Duško opet počne igrati za neki turski klub. Zato ne prestaje ‘visiti’ na njezinom profilu, a hoće li to prestati raditi te time udovoljiti zaručnici Sandri, izgleda da ćemo saznati u lipnju.

AUTOR: Dnevno.hr