Izvor slike: Sjeverni.info / Ilustracija (fotografija nema veze s tekstom)

Općina Legrad na svojim je službenim stranicama objavila Javni natječaj za prodaju rabljenih vozila u njezinu vlasništvu.

Uvidom u detalje natječaja saznajemo kako je riječ o trima vozilima, neregistriranim i neispravnim, namijenjenim za prodaju za dijelove ili otpad.

Prva je Kia, teretni automobil snage motora od 59 kW, proizveden 2003. godine sa šest sjedećih mjesta. Početna cijena je dvije tisuće kuna. Slijedi Maruti 800, osobni automobil koji je s trake sišao deset godina ranije. U njega stane jedna osoba manje. Početna cijena mu je tisuću kuna. Treći i posljednji primjerak jest Fiat 126, još jedan osobni automobil čija godina proizvodnje nije poznata i koji, za početak, vrijedi 500 kuna. Ima pet sjedećih mjesta.

Prikupljat će se pisane ponude, kako fizičkih, tako i pravnih osoba sa sjedištem u Hrvatskoj, s time da se prodaja odvija po načelu viđeno-kupljeno. Na taj su način isključeni naknadni prigovori kupaca koji, dodaju, snose porezne i druge troškove.

Natječaj je na općinskim stranicama postavljen jučer, što je važno jer će se prijave prikupljati osam dana od objave. Vozila se, poručuje općinsko vodstvo, mogu razgledati uz najavu na broj 048/835-051, svakim radnim danom u Općini Legrad, na adresi Trg Svetog Trojstva 52a.

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona koja sadrži najvišu ponuđenu kupoprodajnu cijenu uz uvjet da ponuda sadržava sve elemente utvrđene točkom III. ovoga natječaja.

Ukoliko dva ili više ponuditelja ponude isti najviši iznos kupoprodajne cijene, povoljnijom ponudom smatrat će se ponuda ponuditelja koja je ranije zaprimljena – stoji u natječaju, a fotografije spomenutih vozila pogledajte u nastavku.

Izvor slike: Općina Legrad (screenshot)
Izvor slike: Općina Legrad (screenshot)
Izvor slike: Općina Legrad (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik