Detalji ubojstva u Zagrebu. Žena zatukla muža pa se bacila s pet metara

Mrtav muškarac (55) pronađen je jučer oko 13:45 u stanu u zagrebačkom naselju Studentski grad, u Ulici Milovana Gavazzija, a izvan stana je pronađena 59-godišnja supruga s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, objavila je zagrebačka policija.

Ozlijeđena žena je prevezena u Klinički bolnički centar Dubrava. Prema tvrdnjama susjeda i očevidaca, supruga je ubila muškarca prije nekoliko dana, a kada su policija i vatrogasci stigli pred zgradu i pokušali provaliti u stan, ona je skočila s prozora.

Policija je danas, nakon provedenog očevida, objavila nove detalje.

“Između 3. i 5. ožujka, u zasad još neutvrđenom vremenu na području Dubrave, u Ulici Milovana Gavazzija, u stanu, 59-godišnjakinja je usmrtila 55-godišnjeg člana obitelji zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu”, piše policija.

“Uslijed navedenih ozljeda 55-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. Nakon nemogućnosti kontaktiranja 55-godišnjaka od strane njegovog člana obitelji te dolaska policijskih službenika i vatrogasaca na mjesto događaja, osumnjičena 59-godišnjakinja je jučer 5. ožujka oko 13.45 sati nanijela sebi teške tjelesne ozljede bacivši se s visine od oko 4.97 metara”, piše policija.

Osumnjičenoj 59-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, dok se kriminalističko istraživanja nastavlja.

Autor : redakcija hr-vjesnik