Izvor slike: Insider

Iako je od njihovog razvoda prošlo već skoro dva desetljeća, bivši američki glumački par, 52-godišnja Nicole Kidman i 57-godišnji Tom Cruise, ponovno su se našli u središtu pažnje nakon što je američki tabloidi izašao u javnost s pričom kako se bivši supružnici potajno dopisuju i to sve skrivaju od glumičinog supruga, glazbenika Keitha Urbana.

Naime, kako piše Entertain Times, neimenovani izvor za strane je medije ispričao kako se glumica, koja se od zvijezde filma ‘Top Gun’, razvela još 2001. godine, ‘grize’ zbog svoje odluke te je, ujedno potaknuta i činjenicom kako s bivšim suprugom ima dvoje djece, 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kći Isabelle, s Tomom ponovno stupila u kontakt da za to ne zna njezin sadašnji suprug.

Kao jedan od dokaza svojim tvrdnjama, tabloid navodi i to kako je Nicole u medijima otvoreno govorila o poboljšanju odnosa s djecom koju je posvojila s Tomom, a s kojima, zbog činjenice da su se priklonili scijentologiji, nekoliko godina nije bila u kontaktu. Izvor je objasnio kako je poboljšanjem odnosa sa sinom i kćeri, Nicole poboljšala odnos i s bivšim suprugom.

Međutim, unatoč tvrdnjama navedenog medija, Gossip Cop demantira priču o tajnom dopisivanju objašnjavajući kako im je glasnogovornik glumice rekao da ništa od navedenog nije istina te da 52-godišnjakinja suprugu glazbeniku, s kojim je u braku od 2006. godine i ima dvoje djece, ništa ne skriva.

AUTOR: Story