Izvor slike: Journal.hr

Legendarni umirovljeni nogometaš David Beckham širi poslovanje i plasira još jedan brend koji nosi njegovo ime. Riječ je o liniji sunčanih naočala i dioptrijskih okvira koje je predstavio u Milanu pod nazivom Eyewear by David Beckham.

Napravljene u suradnji s vodećim proizvođačem luksuznih naočala Safilo, a David je dizajnirao bezvremenske okvire izrađene od najfinijih materijala. Linija sunčanih i dioptrijskih naočala podijeljena je na dvije kolekcije. U kolekciji Timeless Icons možete pronaći modele retro dizajna, dok je Stylish Pioneers vintage inspirirana kolekcija sa suvremenim detaljima.

„Htio sam napraviti naočale koje nikad neće izaći iz mode, posebne komade koje bih i sam volio nositi“, izjavio je Beckham. Cijena linije sunčanih i dioptrijskih naočala s Beckhamovim potpisom zasad nisu poznate, a naočale će se moći kupiti od ožujka 2020. godine.

Inače, prije točno godinu dana Beckham je u suradnji s L’Orealom pokrenuo beauty brend House 99, a suvlasnik je i modnog brenda Kent & Curwen, s Peaky Blinders inspiriranim komadima za muškarce.