Čovjeka u Zagrebu izvukli iz auta i mlatili. Policija objavila kako je krenuo napad

Usred noći u Zagrebu je došlo do brutalnog fizičkog napada.

Dvojica mlađih napadača u ulici Marijane Radev u zagrebačkom Prečkom nekoliko minuta nakon 4 sata ujutro izvukla su iz auta i fizički napala starijeg čovjeka. U napadu su koristili i palice kojima su oštetili i automobil napadnutog. Čovjeku su ukrali i torbicu. 

Policija je na intervenciju došla nešto iza 4 sata ujutro, a kada su napadači vidjeli rotacijska svjetla, dali su se u bijeg. Napadnuti čovjek, koji je, prema neslužbenim informacijama napadnut kad se vraćao iz noćne smjene, ostao je ležati kraj automobila. 

Napadnuti je završio u bolnici, no zasad nije poznata težina njegovih ozljeda.

Policija objavila detalje, napadači i dalje u bijegu. Napad krenuo nakon lakše prometne

O napadu se oglasila policija. 

“Danas, 29. listopada oko 4:15 na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila.

Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu, nakon čega su se dali u bijeg. Liječnička pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćila je policija.

Fotografije s mjesta događaja

Na fotografijama s mjesta događaja vide se oštećenja na autombilu Renault koji su demolirali napadači nakon što su iz njega izvukli vozača.

Autor : redakcija hr-vjesnik