Izvor slike: HR-vjesnik

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić nije u ponedjeljak želio odgovarati na pitanja o tome što je radio u “klubu” bivšeg direktora Janafa Dragana Kovačevića, jer drži da se javnost već desetak dana zabavlja stvarima koje su “ispod svake razine”.

“Ako bude potrebno, prema nadležnim institucijama objasnit ću svaki detalj svakog dana svog funkcioniranja, i tu ću stati, dalje komentara nemam”, rekao je Ćorić upitan zašto ne želi s javnošću podijeliti što je radio u privatnom klubu uhićenog Kovačevića.

“Nemam komentara zato što jednostavno svaki komentar vuče drugi komentar, a hrvatska javnost se već desetak dana zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine”, poručio je.

Saborska zastupnica Stranke s Imenom i Prezimenom Dalija Orešković je oštro komentirala izjavu ministra Tomislava Ćorića, koji je, komentirajući aferu Janaf, rekao da se javnost već desetak dana zabavlja stvarima koje su ispod svake razine.

“Ministar Tomislav Ćorić, poznatiji po tome da nosi majicu na kojoj piše “I wanna be your dog” nego po rezultatima u radu, upravo je izjavio medijima da je zanimanje javnosti za korupcijsku aferu koja se odvijala u Klubu ispod svake razine. Ne ministre. Ti si ispod svake razine”, napisala je Orešković na Twitteru.

Izvor slike: Nacional.hr (screenshot)

AUTOR: HR-vjesnik