SABORSKA zastupnica Rada Borić gostovala je u N1 Studiju uživo gdje je komentirala imenovanja u Upravi Holdinga, o čemu se već danima raspravlja i postavlja pitanje je li sve učinjeno prema zakonu i je li Tomašević u sukobu interesa jer je imenovao dva člana uprave.

“U upravi može biti 11 članova. Bit će prilike da neki dođu i natječajem”, poručila je Borić.

Komentirajući situaciju s javnim natječajima, na pitanje može li se reći da su bili u krivu Borić odgovara: “Može se reći.”

“To je gradonačelnik već rekao. Mislim da moramo naučiti u političkom životu reći: Napravili smo pogrešku. To nije bilo da smo svoje birače zavaravali. Napravili smo pogrešku jer nismo znali da se neće moći tako raditi kad vidimo kakva je financijska situacija”, kazala je Borić.

O navodima da je trebala biti predsjednica Gradske skupštine kaže da ne zna čije su to špekulacije. Osvrnula se i na novog predsjednika Gradske skupštine Joška Klisovića: “Klisović se ozbiljno kani baviti tim poslom, a ja doista nisam mislila da ću s jedne pozicije odlaziti na bilo koju drugu poziciju. Ja doista želim biti pristojna gradska zastupnica.”

Autor:M.M.