Izvor slike: Prigorski.hr

Nakon što je Bjelovarski list objavio vijest kako je supruga čelnika HSLS-a zaposlena u gradskoj upravi bez javnog natječaja, tražili smo komentar od prvog čovjeka stranke Darija Hrebaka.

Podsjetimo, o ovom slučaju u studiju RTL-a govorio je i potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić koji je istaknuo kako je gradonačelnik Bjelovara zaposlio pola HSLS-a i jednako toliko podijelio dnevnica s čime bi se trebao pozabaviti u DORH-u.

U obranu Hrebaka tada je stao ministar Tomislav Čorić koji je rekao kako bi HDZ prije koalirao s Hrebakom nego s Beljakom.

Nakon toga Hrebak je na svojoj Facebook stranici izjavu Ostojića proglasio „fake newsom“ i optužio ga za laž. Naravno, bjelovarski gradonačelnik tu nije stao već je udario i po SDP-ovcima i županu Bajsu kojima je poručio da ne budu nervozni.

Ostatak njegovog statusa završio je laskanjem samom sebi gdje se gradonačelnik opet pohvalio kako u gradu radi manje od 12 ljudi te kako je nakon 19 godina ukinuo prirez.

Portal Prigorski.hr poslao je upit gradonačelniku Bjelovara Hrebaku može li pojasniti što se krije iza problema s dnevnicama te je li u Gradu zaposlena supruga potpredsjednika HSLS-a.

Zanimljivo, Hrebak koji se u zadnje vrijeme najviše diči transparentnošću, nije želio odgovoriti na novinarski upit, poručuju s portala Prigorski.hr.

AUTOR: Prigorski.hr