Izvor slike: Prigorski.hr

Aleksandra Bukovčan, bivša porno glumica i nova političarka na sceni, koja je bila nekoliko dana članica Živog zida da bi kasnije prešlo u stranku Ivana Pernara javno je progovorila o svom iskustvu s Ivanom Pernarnom. Kako kaže, ljuta je na njegovo ponašanje, posebice u posljednje vrijeme, otkako je pružio ruku pomirenja Viliboru Sinčiću.

– Kao što znate planirala sam se kandidirati na ovim parlamentarnim izborima. Ali odbila sam mjesto na koalicijskoj listi sa strankama koje su se nedavno uništile međusobno da bi sada zbog svoje guzice ponovno stavili glave skupa jer eto nakon 4 godine u Saboru nisu uspjeli uvjerit narod da im da više od 5% podrške i na taj način osigura izborni prag – poručila je na svom Facebook profilu.

Dodala je kako baljezganje na prazno bez konkretnih djela, ali s apetitom za fotelju ne može prihvatit kao dio političkog angažmana za dobrobit naroda.

Izvor slike: ePodravina (screenshot), Aleksandra Bukovčan kada je snimala 18+ filmove

– To je jedan igrokaz limitiranih lidera koji su sami sebi toliko bitni da su spremni žrtvovat, gazit i izdat vlastito članstvo samo zbog fotelje. Ja vas koji ste me zapratili iz raznih stranaka i vas koji ste se učlanili u našu HSSČKŠ i naravno sve vas ovdje na FB neću izdat i iznevjerit zbog saborskog mjesta, kao što je to učinio neki dan čelni čovjek moje bivše stranke – poručila je.

Dodala je kako je Pernar svojim činom pokrenuo ogroman odlazak i razočaranje članstva jer je pričao jedno, a sada radi drugo.

– Ja imam jedno lice, a ne dva! Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz! Uskoro više… – zaključila je.

AUTOR: HR-vjesnik