Izvor slike: Slobodna Bosna

Ava Karabatić na svom se blogu često osvrće na objavljivanje provokativnih fotografija te tvrdi kako je mnogi upravo zbog toga smatraju elitnom prostitutkom, no ona tvrdi  kako od svojih fotografija živi.

“Ja osim zanimanja ”starleta” za razliku od drugih starleta sam diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika”, napisala je te navela kako je istina da je dobila nekoliko nemoralnih ponuda, no sve ih je pristojno odbila. S druge strane, tvrdi, poznaje ona par elitnih prostitutki pa se osjećala pozvanom da objasni kako to u praksi funkcionira.

“Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. Od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sportaša, političara (kad kažem poznati mislim na baš poznate)”, napisala je te nastavila “u mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tijekom ljeta kad plove luksuzne jahte”, navodi.

Izvor slike: Dnevnik.ba

Rekla je i kako je jahtaška klijentela izdašnija od drugih, a “ako sjednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Tjedan dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto”, navodi.

Naposljetku, zaključuje, u pozadini toga, “poanta je da serviraš starog bogatog jarca, dno dna”.

AUTOR: HR-vjesnik