Izvor: profimedia

Izvor slike: Story.hr

Britanci su, kako spomenuti tabloid ističe, oduvijek vjerovali kako je 38-godišnjakinja samo vojvotkinja jer joj je tu titulu dodijelila kraljica onog dana kad se vjenčala za princa Harryja. Osim toga, na dokumentu je vidljivo da njezino prvo ime uopće nije Meghan, nego Rachel. Navodno su ju otac Thomas Markle i majka Doria Ragland od djetinjstva zvali Meghan, a njihov primjer su pratili i svi njezini prijatelji zbog čega se i u glumačkim danima nastavila koristiti tim imenom. 

Nedavno objavljeni rodni list malenog Archieja, sina princa Harryja i Meghan Markle, je u najmanju ruku izazvao šok i nevjericu kod obožavatelja kraljevske obitelji. Naime, na njemu je bilo navedeno pravo ime njegove majke. Kako piše britanski Mirror, na rodnome listu piše kako je njegova majka princeza Ujedinjenog Kraljevstva. 

Pored svih navedenih detalja, rodni list je otkrio i mjesto gdje je maleni Archie došao na svijet. Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj, gdje jedna noć pacijenta košta gotovo nevjerojatnih 176 tisuća kuna. Doduše, na meniju se nalazi jastog, dok se rođenje djeteta može proslaviti uz čašu šampanjca. Podsjetimo, Archie se rodio prije nepunih 11 mjeseci.