Adrijana Cvrtila dva puta postavljana je na mjesto direktorice kutinske Eko Moslavine…

Foto : hr-vjesnik

Mlada i sposobna, pomislila je da može mijenjati stvari, ali oni koji su je postavili očekivali su poslušnost i rad za “njihovo dobro”… Umjesto pristanka na takve zahtjeve, Adrijana Cvrtila odlučila im je reći dosta!

Adrijana Cvrtila o podršci ali i niskim udarcima…

Novi direktor Eko Moslavine, tvrtke u većinskom vlasništvu Grada Kutine, u međuvremenu je postao Danijel Husnjak, voditelj odsjeka u Upravnom odjelu za prostorno uređenje Grada Kutine.

Adrijana Cvrtila :” Nakon smjene sjedim u uredu i ne znam koji mi je status. Prekršili su zakon i ugovor o radu jer sam neraspoređena. Drže me u uredu kao divljač, ne daju mi raditi” No uprkos svemu što sada proživljava ne odustaje od svoje borbe protiv korupcije i kriminala koji je u Kutini duboko ukorijenjen u sve sfere društva.

Na naše pitanje smatra li se heroinom , jednostavno odgovara :” Ne ja se samo smatram osobom koja je imala dovoljno hrabrosti i dozu ludosti da to napravi “

Ono što je u svemu najtužnije , građani Kutine šaptom i tiho govore o ovoj temi jer mnogi se boje za svoju egzistenciju i moguću osvetu moćnih pojedinaca sa kutinske političke scene.

Autor : redakcija hr-vjesnik