Predsjednik SDP-a Ferdinandovac Dario Raknić te predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer i njegov potpredsjednik Marko Fucak obavijestili su javnost da će Hrvoje Fuček biti kandidat SDP-a Ferdinandovac za načelnika.

“Ferdinandovac treba promjene, mladi, ali i cijele obitelji odlaze, infrastrukturalno zaostajemo za okolnim općinama, ulažemo u nerealne i nepotrebne projekte dok su naše ulice i kvartovi infrastrukturalno zakinuti (plinovod, kanalizacija, pješačke staze, prilazni putevi itd…)” istaknuo je predsjednik Raknić.


Naš budući načelnik Hrvoje Fuček će predstaviti u narednim danima program u kojem će obuhvatiti sve ono što smo mjesecima ispitivali na terenu i što je potrebito Općini Ferdinandovac, poručili su iz SDP-a Ferdinandovac.

“Iako sam još uvijek student Geotehničkog fakulteta u Varaždinu, položio sam sve ispite i pišem diplomski rad te sam spreman preuzeti jako odgovornu funkciju načelnika. Tijekom studija susretao sam se s odgovornim funkcijama jer sam bio predstavnik studenata u fakultetskom vijeću i zamjenik predstavnika fakulteta u Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu”, rekao je Fuček, poručivši kako je Ferdinandovac mala, ali općina koja ima dušu i srce.

Izvor slike: Facebook

“Osim ruralnog turizma važnost na našem programu temeljit će se na socijalnoj i društvenoj politici kako zadržati mlade obitelji s djecom u općini, a svakako jedna od mjera će biti subvencija za kupnju stambenih nekretnina ili adaptaciju postojećih nekretnina za stanovanje na području cijele općine Ferdinandovac” poručio je Fuček koji će, najavio je, uskoro prezentirati svoju viziju budućnosti Ferdinandovca u kojoj neće biti lažnih obećanja.

Inače, riječ je i o nogometašu NK Ferdinandovca.

AUTOR: HR-vjesnik