Izvor slike: Music-box.hr

Nova TV je sredinom ožujka obustavila snimanje popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato zbog pandemije koronavirusa, a u nedjelju navečer se emitiranje nastavilo bez prisutnosti publike.

S brojnim transformacijama nastavili su tako natjecatelji Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek, dok žiri koji moraju impresionirati sačinjavaju Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin.

Kao i u prve dvije epizode prije pauze od snimanja, u kojima su pobjede odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, voditeljski duo čine Frano Ridjan i Maja Šuput. Najviše bodova u trećoj emisiji osvojila je 26-godišnja pjevačica Lu Jakelić, u čije će ime biti donirano 10.000 kuna udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom Mali princ iz Đurđevca.

Lu Jakelić i otvorila je prvu emisiju bez publike, a njezina transformacija u Ciaru osigurala joj je pobjedu. Lu kaže kako nije očekivala pobjedu, ali i da je sretna jer se učenje koreografije isplatilo.

Izvor videa: Youtube

Lana Klingor oduševila je žiri kao Rihanna, a glumac Siniša Ružić transformirao se u Rickyja Martina.

Neda Parmać mnoge je nasmijala transformacijom u Mladena Grdovića, dok je komičarka Marina Orsag utjelovila portorikanskog pjevača Ozunu, a nakon nje Mario Valentić zatim se okušao kao Billy Idol, izvedbom njegovog napoznatijeg hita White Wedding.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek utjelovio je cro-pop senzaciju devedesetih Claudiju Beni. Njegov nastup poprilično je zabavio žiri. “Da si se ti umjesto Claudije pojavio s ovom pjesmom na Eurosongu, pobijedio bi. Ovo je bilo jako zabavno”, poručio mu je Mešin, a i Nives je rekla kako joj je uljepšao večer.

Još jedan glumac u ovoj sezoni showa, Marko Braić, nastupio je posljednji, a žiri je oduševio kao Outkast.

AUTOR: HR-vjesnik