Izvor slike: Variety

Samo u Sjedinjenim Američkim Državama do četvrtka je zabilježeno više od 81.000 slučajeva zaraze virusom COVID-19, više od 1000 ljudi je umrlo, no usprkos tim zastrašujućim brojkama, mnogi i dalje situaciju nisu shvatili ozbiljno.

Tako se i glumica Evageline Lilly (40), zvijezda hit TV serije “Izgubljeni”, isprva izrugivala globalnoj panici koju je izazvao koronavirus – štoviše, čak je tvrdila kako je to sve “unaprijed smišljena propaganda američke vlade koja iskorištava pandemiju kako bi ugrabila što više moći”.

Lilly je također odbijala otići u (samo)izolaciju, no sad je na Instagramu otkrila kako se ipak predomislila, a javnosti se ispričala zbog svojih nesmotrenih izjava i komentara na račun širenja zaraze, prenosi The Mirror.

– Upute službenih tijela od 16. ožujka dramatično su se promijenile u okrugu u kojem živim… Duboko se ispričavam zbog vlastite neosjetljivosti koju sam donedavno pokazivala na račun vrlo stvarne patnje i straha koji su zahvatili svijet kroz COVID-19…

– Djedovi, bake, roditelji, djeca, sestre i braća umiru. Svi se udružuju kako bi pronašli način da zaustave ovu prijetnju, a ja sam, nažalost, svojim prijašnjim postupcima u javnost slala vrlo lošu i arogantnu poruku…