Izvor slike: Večernji list

Bivši savjetnik pokojnog predsjednika Tuđmana, Antun Babić, ostao je zatečen potezom novog predsjednika Zorana Milanovića koji je s Pantovčaka, iz Ureda predsjednika, izbacio biste Tuđmana, Starčevića, Radića, Stepinca. Za Babića je taj čin politički državni udar.

”Taj izdajnički čin crvenog Milanovića mora naići na najširi mogući otpor svih hrvatskih domoljuba u domovini i diljem svijeta. Tražim da taj opasni čin zabrane isticanja simbola najvećih hrvatskih vjerskih i nacionalnih vođa odmah osude predsjednik Vlade, Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković. Ako to ne učine, bit će to jasan dokaz da se slažu s Milanovićevom teškom političkom agresijom na sve što je hrvatsko.

Također, pozivam sve domoljubne i državotvorne političke stranke, domoljubne nevladine udruge, a posebno sve braniteljske i veteranske organizacije i udruge, da što prije organiziraju veliki javni prosvjed protiv Milanovićeve više nego jasne poruke o njegovom planu da Hrvatsku vrati u neku novu državnu tvorevinu na tzv. Balkanu”, kaže Babić te dodaje da se više nema što čekati pa stoga podržava svakog onog tko se odluči na prosvjed protiv Milanovića i njegove protuhrvatske politike, prenosi Dnevno.hr